Skip to Main Content
Skrevet d. 07. oktober, 2024

Et årti med ambitioner 

De seneste 10 år har Fynske Bank med fokus på nære relationer til både kunder og lokalsamfund bygget et stærkt fundament i Odense, men ambitionerne rækker længere endnu. 

Da Fynske Bank blev skabt i 2013, var ambitionen klar: Banken skulle være det førende pengeinstitut på Fyn. 

I bestræbelserne på at nå det mål, var en afdeling i Odense helt central, og Michael Sabro-Lippert fik til opgave at bygge den op. 

Et projekt, der til at begynde med handlede om andet og mere end renter, boliglån og pensionsopsparinger. De første år bød også på en række mere lavpraktiske udfordringer.

De daværende syv medarbejdere måtte til at begynde med arbejde fra hjemmekontorer, andre afdelinger og midlertidige lokaler, mens afdelingen blev bygget op.  

I dag, 10 år senere, kan vi se tilbage på en lang række store forandringer og forbedringer.  

Syv medarbejdere er blevet til 19. 

Privatafdelingen er blevet suppleret af et erhvervscenter. 

Bankerne er over en bred kam flyttet ud af bymidten, og Fynske Banks domicil på Hunderupvej er for længst indrettet med effekter fra de mange foreninger, som Fonden for Fynske Bank har været med til at støtte.

Til gengæld er meget også, som det hele tiden har været. 

Odense Afdelingen 10 År 2

Vi tror stadig på den personlige kontakt, nærheden til kunderne og en stærk tilknytning til det lokalsamfund, vi er en aktiv del af. 

Det afspejler sig ikke kun i vores måde at arbejde på, men også i selve rammen om Fynske Bank i Odense. 

Afdelingen holder til i et hus, der længe blev brugt som privatbolig, inden forskellige it-virksomheder omdannede det til erhvervslejemål, før Fynske Bank overtog lokalerne. 

- Det er lidt af en tilfældighed, at vi endte her, men huset passer perfekt til det, vi tror på i Fynske Bank. Vi tager imod kunderne i entréen, præcis som hvis man får gæster derhjemme, og vi følger dem mange gange også helt ude på parkeringspladsen igen. Jeg oplever mange, der kommer i huset, bide mærke i, at her er hyggeligt og rart at være, siger regionsdirektør i Odense, Jan Reifling. 

Mens vi fejrer de første 10 år, ser han – sammen med erhvervscenterdirektør Michael Sabro-Lippert, privatkundedirektør Vivi Hoseassen og alle medarbejderne – frem mod de næste med fokus på at styrke vores tilstedeværelse, udvikle relationerne til lokalsamfundet og skabe endnu flere forretningsmuligheder. 

- Vi har ambitioner om at vækste. Både på antallet af kunder og forretninger. Vi skal både være større og mere kendte i Odense, understreger Michael Sabro-Lippert.